- Box 5 is een prachtig boutiquehotel met vier riante kamers in hartje Nijmegen, met uitzicht op de stad. Onze locatie is ook te boeken voor evenementen, feesten en partijen. -

arrangementen

Onze locatie is ook te boeken voor evenementen, feesten en partijen.
Benieuwd naar de mogelijkheden? Hieronder een indruk van wat er allemaal kan bij ons, maar neem gerust ook contact met ons op voor vragen of om vrijblijvend de locatie te komen bekijken.

    Box5 beschikt over een prachtige ruimte voor een borrel, receptie of feest. Compleet met stadstuin, midden in het centrum van Nijmegen, is Box5 de locatie voor uw gelegenheid. Kom gerust eens bij ons langs om de locatie te bekijken en de mogelijkheden te bespreken. Ons doel is om jou je thuis te laten voelen.

Evenementen, feesten en partijen in Nijmegen

Deze mooie, moderne gezellige plek is te huur voor bijzondere gelegenheden als bruiloften, (zakelijke) evenementen, jubilea, high teas, diners & barbecues, optredens en herdenkingen. Alle moderne voorzieningen zijn aanwezig om je evenement tot een waar feest te maken. Niet alleen met professionele belichting of onze volledige muziekvergunning, maar ook hebben we alles in huis om de ruimten een passende aankleding te geven Ons concept is easy: als gast kun je de locatie huren en je wensen zelf invullen. Maar tegenwoordig kun je de organisatie van je feest ook (gedeeltelijk) overlaten aan ons. Wij regelen je verblijf graag tot in de puntjes. Je eigen inbreng is overigens meer dan welkom. Het belangrijkste is dat je je in helemaal thuisvoelt tijdens je eigen feest, (personeels)evenement of vergadering. Graag bespreken we – natuurlijk op deze fantastische plek – je wensen en de mogelijkheden.